Close

Blog

Zelf beleggen of aan professionals over te laten?

Kan je zelf beleggen?

Kan je beleggen beter uit besteden aan een professional of is dit zonde van je geld? Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat professionals vaak niet een hoger rendement halen dan particulieren. Waarom zou jij beleggen dan uitbesteden aan iemand – die ongeacht het resultaat – er ook nog eens geld voor vraagt?

Lees Meer

Dit zijn de 10 rijkste Nederlandse Managers

Wie zijn de rijkste Nederlanders?

Zover de gegevens openbaar zijn is dit het lijstje met de 10 rijkste Nederlandse managers. Misschien hoort in dit lijstje eigenlijk andere namen te staan. Bijvoorbeeld van Nederlanders die hun geld op criminele wijze hebben verdiend en/of geld in het buitenland hebben gestalt. Om het overzichtelijk en eerlijk te houden hebben we die niet meegeteld.

Lees Meer

Zijn er veel jongeren in Nederland die beleggen?

Jongeren en beleggen

Helaas zijn er in Nederland relatief weinig jongeren die beleggen. Een ontzettend gemiste kans want hoe eerder je met beleggen begint des te meer rendement je verdiend. Veel jongeren hebben aan het eind van de maand geen geld over wat ze kunnen investeren in een eventuele belegging. Dit moet veranderen!

Lees Meer

Wat zijn de upcoming fondsen/aandelen van dit moment?

Wat zijn de upcoming aandelen

De beste belegger aller tijden heeft gezegd dat je met beleggen moet zoeken naar bedrijven die toekomst gericht zijn. Dat betekent dat die bedrijven niet alleen nu ‘booming’ zijn maar ook de komende jaren groeien en financieel gezond zullen zijn. Voor beleggers is dit de ideale lange termijnbelegging.

Lees Meer

Wat zijn 10 gouden regels voor een succesvolle belegging?

10 belangrijkste regels voor beleggingen

Ben je een beginnende belegger die kennis aan het vergaren is? Het mag duidelijk zijn dat er zoveel te leren valt over dit onderwerp. Dat de kans groot is dat je verstikt raakt in informatie waar je waarschijnlijk niet (snel) mee te maken zal krijgen. Vandaar dat wij een compact lijstje hebben gemaakt met de 10 belangrijkste – lees: gouden – regels omtrent het beleggen. Na dit artikel ben je weer een stuk dichterbij je uiteindelijke doel; het worden van een goede belegger.

Lees Meer

Welke jongeren zijn op eigen kracht, op jonge leeftijd, erg rijk geworden

Jongeren die zelf voor hun geld hebben gewerkt

Als iemand het heeft over een miljonair dan is de kans groot dat je daar een oude meneer of mevrouw als beeld in je hoofd bij krijgt. Natuurlijk is dit niet altijd het geval. Denk aan de hordes artiesten, sporters en jonge ondernemers die voor hun 40ste al een bedrag van meer dan 6 nullen op hun rekening hebben staan. Wie zijn precies die mensen en hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen?

Lees Meer