Close

Wat zijn de upcoming fondsen/aandelen van dit moment?

Wat zijn de upcoming aandelen

Binnen de wereld van het beleggen is het verstandig om uw geld te zetten op aandelen die of hard zullen gaan stijgen, of op het moment sterk ondergewaardeerd zijn. De stijging kan binnen onze economie zo op twee verschillende manieren veroorzaakt worden. Het is mogelijk dat een bedrijf het erg goed doet, waardoor het beleggen van geld ervoor zorgt dat u mee kunt profiteren van de winsten. Aan de andere kant is het binnen onze huidige economie mogelijk om in te stappen tijdens een zeer lage koers, zodat u winst maakt wanneer het aantal opnieuw aan zal trekken en de normale stand bereikt. In de beide gevallen kunt u een aantrekkelijke winst maken en is het zo mogelijk een hoop geld te verdienen met het beleggen.

Upcoming aandelen van dit moment: ASMI

Een van de aandelen waar u uw geld in kunt beleggen is ASMI. De vooruitzichten voor dit aandeel zijn erg goed, onder andere vanwege de aantrekkende economie. Zij richten zich erg op semiconducters en kunnen bijvoorbeeld flink profiteren van de opkomst van LED-technologie. Daarnaast zit ASMI erg goed in de verschillende opkomende economieën en lijken er ook daar mooie winsten gemaakt te kunnen worden. Al met al betekent dit dat beleggen in dit aandeel best wel eens voor mooie winsten zou kunnen zorgen. Uw geld wordt op die manier ook binnen de huidige economie snel meer waard, waardoor het heel aantrekkelijk is in te stappen.

Upcoming aandelen van dit moment: Logica

Ook Logica is een aandeel waar u tijdens de huidige economie goed in kunt beleggen. Door uw geld in dit bedrijf te steken kunt u profiteren van het feit dat veel beleggers last hebben van de onzekerheid en daarmee voor te lage waarderingen zorgen. Logica is een aandeel dat erg laag staat, terwijl dit niet terecht is volgens een aantal analisten. De huidige economie zorgt ervoor dat aandelen van bedrijven te laag blijven staan, waardoor beleggen op termijn een hoop op kan leveren. De verwachting is dat het aandeel van Logica snel bij zal trekken, zodat u hier mooi geld mee kunt verdienen.

Upcoming aandelen van dit moment: Mediq

Ook Mediq kan op dezelfde manier een hoop geld op gaan leveren. De huidige economie en in het bijzonder de markt van apotheken zorgt ervoor dat er onterecht een hoop onrust bestaat. Zo verdient Mediq een hoop geld in het buitenland, maar wordt dit door beleggers in Nederland maar nauwelijks doorberekend in de prijs. Hierdoor staat het aandeel zeer laag en valt het voor relatief weinig geld aan te kopen. Door dit te doen kunt u tijdens het beleggen gemakkelijk profiteren van de minder draaiende economie, waarmee u op termijn een hoop geld kunt verdienen.